Biscotti med hasselnødder, kanel og chokolade

En nem og hurtig opskrift på biscotti med nødder, kanel og chokolade.

200g brun farin
2 æg
½ stang vanilie
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel
250g mel
½ tsk salt
50g hasselnødder eller evt mandler
75g chokolade

Flæk en halv vaniliestang og bland kornene med brun farin og æg, som piskes til en tyk luftig masse. Tilsæt mel, bagepulver, kanel og salt og rør det sammen til en klistret dej. Til sidst tilsættes hele nødder og groft hakket chokolade.

Dejen formes til to aflange stænger, som lægges på en plade beklædt med bagepapir. De bages i 30 minutter ved 150°C og afkøles let (i 3 min), inden de skæres med en skarp kniv i ca. 1½ cm tykkelse. Læg kagerne fladt på bagepladen og bag dem igen i ca. 15 min. De færdige biscotti afkøles på en bagerist, så de bliver sprøde.

I stedet for hasselnødder, mandler og chokolade kan man også sagtens prøve med andre typer nødder eller rosiner – og gerne en blanding af forskellige nødder.

Comments are closed.