Fine chokoladecupcakes

Cupcakes

Fine cupcakes, som pigerne selv laver…

Frostingen er den skinnende af slagsen, der tørrer relativt hurtigt. Kagerne kan selvfølgelig også pyntes med de mere cremede varianter.

 

Ca. 12 stk.

Chokolademuffins:

80 g smør
200 g sukker
2 æg
200 g mel
40 g kakao
2 tsk bagepulver
1 knsp salt
2½ dl mælk
1 tsk vanillesukker
50-100 g chokolade grofthakket

Smør og sukker piskes, hvorefter æggene tilsættes. De tørre ingredienser blandes i og til sidst vendes den hakkede chokolade i blandingen. Fyld dejen i forme og bag kagerne ved 180°C i 20-25 min.

 

Frosting:

2 bægre pasteuriserede æggehvider
325g flormelis
evt. lidt citronsaft
konditorfarve

Pisk æggehviderne godt sammen med citron. Tilsæt flormelis. Fordel eventuelt portionen i flere skåle og tilsæt farve efter eget valg.

Brug en sprøjtepose til at pynte de afkølede kager med frostingen, og afslut med bær eller anden topping.

Comments are closed.