Kanelsnegle med hakkede valnødder

Kanelsnegle

Dej:

15 g gær
2 dl mælk
50g smør, smeltet
1 æg
350 g mel
50 g sukker
½ tsk salt
½ tsk kardemomme

 

Fyld:

200 g smør
200 g brun farin
1 spsk kanel
1 dl sirup
50-100 g valnødder
Ingredienserne til dejen røres sammen, og dejen æltes godt igennem.

Fyld: smelt smør – tilsæt brun farin, kanel og sirup. Kog blandingen et øjeblik, hvorefter de hakkede valnødder tilsættes. Lad blandingen hvile, så den tykner.

Dejen rulles til en rektangel, hvorefter fyldet fordeles, og det hele rulles sammen til en roulade. Skær kagerne ud i stykker af ca 3 cm. Kagerne sættes i muffin forme og hæver i 45 min, hvorefter de bages i 15 min ved 200°C.

 

Comments are closed.