Romkugler

  

Ca. 24 stk. 

‘Snasket chokoladekage’

6 spsk kakao

250 g mel

200 g sukker 

1 tsk natron

1 tsk bagepulver

Lidt salt

2 æg

250 g smeltet smør

2,5 dl mælk

Det hele blandes og bages i en lille bradepande i ca 35 min. ved 170C.

Når kagen er afkølet, blendes den i en foodprocessor. Herefter tilsættes i en skål:

6 spsk hindbærmarmelade

140 g smeltet mørk chokolade

4 spsk kakaopulver

4 spsk romessens eller rom 

Evt. lidt vanillesukker 

Det hele blandes – smag efter, om der skal tilsættes yderligere hindbærmarmelade eller romessens.

Tril kuglerne, og rul dem i krymmel. Hvis romkuglerne er for tørre, og dit krymmel ikke hænger fast, kan du fugte dem i lidt vand, inden de pyntes (dyb dine hænder i vand og påfør det).  

Comments are closed.